Zpět

Společné prohlášení opozičních zastupitelů k zasedání zastupitelstva statutárního města Děčín konaného dne 28. 2. 2019

Zastupitelé města Děčína zvoleni v podzimních volbách za Volbu pro Děčín, Českou pirátskou stranu, Změnu pro Děčín, Občanskou demokratickou stranu s podporou Svobodných a SPD se důrazně ohrazují proti chování primátora zvoleného za ANO na posledním zasedání zastupitelstva konaného dne 28. 2. 2019.

Zastupitelé města Děčína zvoleni v podzimních volbách za Volbu pro Děčín, Českou pirátskou stranu, Změnu pro Děčín, Občanskou demokratickou stranu s podporou Svobodných a SPD se důrazně ohrazují proti chování primátora zvoleného za ANO na posledním zasedání zastupitelstva konaného dne 28. 2. 2019, kde vše vygradovalo v útoky na jednotlivé opoziční zastupitele a dokonce na samotnou nezávislost a svobodu jejich rozhodování. 

Tím došlo ze strany primátora k porušení zákona o obcích. Jeho chování znevažuje primátorský úřad a poškozuje město Děčín a jeho občany. 

 

4. 3. 2019

Ing. Bc. Tomáš Brčák, Ing. Rudolf Brejška DiS. , Mgr. Hana Cermonová, Ing. Valdemar Grešík, MUDr. Petr Havlík, Mgr. Otto Chmelík, Mgr. Ivana Poschová, Mgr. Martin Pošta, Mgr. Milan Rosenkranc, Mgr. Jan Šmíd, Bc. Petr Zdobinský

Záznam ze zastupitelstva:
https://youtu.be/wWvjDPAat40?t=9360 

© Volba pro Děčín 2022 | | GDPR